5G-netwerk mag verder uitgerold worden, bekijk de uitspraak van de rechter

5G-netwerk mag verder uitgerold worden, bekijk de uitspraak van de rechter

De Nederlandse staat mag doorgaan met het uitrollen van het nieuwe 5G-netwerk, zo heeft de rechtbank in Den Haag besloten. Stichting Stop5GNL spande een zaak aan om de invoering van 5G te stoppen, aangezien de gezondheidsrisico's volgens hen nog niet uitgesloten waren.

Ingrijpen bij te hoge risico's
Volgens de rechter is het op dit moment nog niet precies duidelijk wat de precieze mate van blootstelling aan elektromagnetische golven zal zijn na de uitrol van het 5G-netwerk. Maar de staat blijft dit monitoren en grijpt in als blijkt dat er toch te hoge gezondheidsrisico's aan zitten. Onder die omstandigheden ziet de rechter geen reden om de uitrol van het netwerk te verbieden.

Zendmasten in brand gestoken
Er is behoorlijk wat ophef over het nieuwe 5G-netwerk. Er zijn mensen die denken dat het nieuwe netwerk erg schadelijk is voor het menselijk lichaam. Om die reden zijn er de afgelopen tijd regelmatig 5G-zendmasten in brand gestoken.

Bekijk de uitspraak van de rechter in de video van het AD hieronder.

<em>5G-netwerk</em> mag verder uitgerold worden, bekijk de uitspraak van de rechter De Nederlandse staat mag doorgaan met het uitrollen van het nieuwe 5G-netwerk, zo heeft de rechtbank in Den Haag besloten. Stichting Stop5GNL spande een zaak aan om de invoering van 5G te stoppen, aangezien de gezondheidsrisico's volgens hen nog niet uitgesloten waren. Ingrijpen bij te hoge risico'sVolgens de rechter is het op dit moment nog niet precies duidelijk wat de precieze mate van blootstelling aan elektromagnetische golven zal zijn na de uitrol van het 5G-netwerk. Maar de staat blijft dit monitoren en grijpt in als blijkt dat er toch te hoge gezondheidsrisico's aan zitten. Onder die omstandigheden ziet de rechter geen reden om de uitrol van het netwerk te verbieden. Zendmasten in brand gestokenEr is behoorlijk wat ophef over het nieuwe 5G-netwerk. Er zijn mensen die denken dat het nieuwe netwerk erg schadelijk is voor het menselijk lichaam. Om die reden zijn er de afgelopen tijd regelmatig 5G-zendmasten in brand gestoken. Bekijk de uitspraak van de rechter in de video van het AD hieronder. Bekijk ook Bekijk Danny op straat afl. 11 over verband tussen 5G en coronavirus Bekijk deze video » Brandstichters 5G-zendmasten keihard aangepakt: "Leven in eigen wereld" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
5G-netwerk mag verder uitgerold worden, bekijk de uitspraak van de rechter


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 5G-netwerk mag verder uitgerold worden, bekijk de uitspraak van de rechter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV