Andrew Makkinga in Talkshow M: "Eén op de duizend zwarte mannen loopt kans om te sterven door politiekogel"

Andrew Makkinga in Talkshow M: "Eén op de duizend zwarte mannen loopt kans om te sterven door politiekogel"

Presentator Andrew Makkinga praat in Talkshow M over de situatie in Minneapolis, waar witte agenten maandag een donkere man arresteerde, die vervolgens overleed.

Bekijk hieronder het fragment terug en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M.

Kraslot
Floyd (46) werd door agenten op straat staande gehouden. Terwijl hij op de grond lag, riepen hij en omstanders meermaals tegen de politieagenten dat hij niet kon ademen. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later doodverklaard werd. Andrew is van mening dat eén op de duizend zwarte mannen de kans loopt om te sterven door een politiekogel: "Je hebt een grotere kans om een fatsoenlijk bedrag te winnen met een kraslot", aldus Andrew Makkinga over de situatie in Amerika.

Bekijk hieronder het fragment met Andrew Makkinga in Talkshow M.

<em>Andrew Makkinga</em> in <em>Talkshow M</em>: &quot;Eén op de duizend zwarte mannen loopt kans om te sterven door politiekogel&quot; Presentator Andrew Makkinga praat in Talkshow M over de situatie in Minneapolis, waar witte agenten maandag een donkere man arresteerde, die vervolgens overleed. Bekijk hieronder het fragment terug en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M. KraslotFloyd (46) werd door agenten op straat staande gehouden. Terwijl hij op de grond lag, riepen hij en omstanders meermaals tegen de politieagenten dat hij niet kon ademen. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later doodverklaard werd. Andrew is van mening dat eén op de duizend zwarte mannen de kans loopt om te sterven door een politiekogel: "Je hebt een grotere kans om een fatsoenlijk bedrag te winnen met een kraslot", aldus Andrew Makkinga over de situatie in Amerika. Video: protest Minneapolis na dood George Floyd loopt uit de hand Bekijk deze video » Rellen in VS na dood arrestant George Floyd: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Bekijk hieronder het fragment met Andrew Makkinga in Talkshow M.
TV :
Andrew Makkinga in Talkshow M: "Eén op de duizend zwarte mannen loopt kans om te sterven door politiekogel"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andrew Makkinga in Talkshow M: "Eén op de duizend zwarte mannen loopt kans om te sterven door politiekogel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV