Veronica Inside-panel maakt kleren van Bas Nijhuis belachelijk: ''Is het van de Zeeman?''

Veronica Inside-panel maakt kleren van Bas Nijhuis belachelijk: ''Is het van de Zeeman?''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 29 mei. Je kunt hier ook de hele Veronica Inside-uitzending terugkijken.

Het panel van Veronica Inside zat ook afgelopen vrijdagavond weer vertrouwd met elkaar aan tafel. Zoals gewoonlijk hebben de mannen het over alles behalve voetbal zelf. De uitzending is nog maar net begonnen wanneer Wilfred Genee meteen een gemene opmerking maakt over de kleren van scheidsrechter Bas Nijhuis

Bekijk het hele item in de video hieronder. Veronica Inside gemist? Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>-panel maakt kleren van <em>Bas Nijhuis</em> belachelijk: ''Is het van de Zeeman?'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 29 mei. Je kunt hier ook de hele Veronica Inside-uitzending terugkijken. Het panel van Veronica Inside zat ook afgelopen vrijdagavond weer vertrouwd met elkaar aan tafel. Zoals gewoonlijk hebben de mannen het over alles behalve voetbal zelf. De uitzending is nog maar net begonnen wanneer Wilfred Genee meteen een gemene opmerking maakt over de kleren van scheidsrechter Bas Nijhuis Bekijk het hele item in de video hieronder. Veronica Inside gemist? Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside: Bekijk hier de nieuwe vriendin van Bas Nijhuis Bekijk deze video » Johan Derksen bang voor het leven van zijn hond: ''Er zijn wolven gesignaleerd in Grolloo!'' Bekijk deze video »
Amusement :
Veronica Inside-panel maakt kleren van Bas Nijhuis belachelijk: ''Is het van de Zeeman?''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside-panel maakt kleren van Bas Nijhuis belachelijk: ''Is het van de Zeeman?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV