Zien: SpaceX raket van Elon Musk gespot boven Nederland

Zien: SpaceX raket van Elon Musk gespot boven Nederland

Zien: <em>SpaceX</em> raket van <em>Elon Musk</em> gespot boven Nederland Elon Musk wist gisteravond (30 mei) succesvol zijn raket de ruimte in te schieten. Binnen 15 minuten was de raket ook te zien in Nederland. De Crew Dragon, waarin astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley zitten, is nu op weg naar het ISS ruimtestation. Bekijk de video van de SpaceX-raket boven Nederland hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Terugkijken: SpaceX lanceert eerste raket Crew Dragon naar ISS Bekijk deze video » Op1: Anna Gimbrere over SpaceX lancering van Tesla-topman Elon Musk Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: SpaceX raket van Elon Musk gespot boven Nederland

Elon Musk wist gisteravond (30 mei) succesvol zijn raket de ruimte in te schieten. Binnen 15 minuten was de raket ook te zien in Nederland. De Crew Dragon, waarin astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley zitten, is nu op weg naar het ISS ruimtestation.

Bekijk de video van de SpaceX-raket boven Nederland hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: SpaceX raket van Elon Musk gespot boven Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV