Zien: Canadese premier Trudeau 21 seconden stil na vraag over Donald Trump

Zien: Canadese premier Trudeau 21 seconden stil na vraag over Donald Trump

Dat de Canadese premier Justin Trudeau en Donald Trump geen beste vrienden zijn, is geen geheim. Justin Trudeau had dan ook lang, heel lang, de tijd nodig om een antwoord te geven op een vraag over een recente actie van de Amerikaanse president.

Trudeau neemt uitgebreid de tijd
Trump heeft gedreigd om in te grijpen met militairen tegen de Black Lives Matter-demonstranten in de VS. Trudeau neemt uitgebreid de tijd om na te denken over zijn reactie hierop, hij is maar liefst 21 seconden stil tijdens een persconferentie, voor hij antwoordt met ‘we kijken allemaal met afgrijzen en consternatie naar de situatie in de Verenigde Staten’…

Bekijk de lange stilte van Justin Trudeau in de video hieronder.

Zien: Canadese premier <em>Trudeau</em> 21 seconden stil na vraag over <em>Donald Trump</em> Dat de Canadese premier Justin Trudeau en Donald Trump geen beste vrienden zijn, is geen geheim. Justin Trudeau had dan ook lang, heel lang, de tijd nodig om een antwoord te geven op een vraag over een recente actie van de Amerikaanse president. Trudeau neemt uitgebreid de tijdTrump heeft gedreigd om in te grijpen met militairen tegen de Black Lives Matter-demonstranten in de VS. Trudeau neemt uitgebreid de tijd om na te denken over zijn reactie hierop, hij is maar liefst 21 seconden stil tijdens een persconferentie, voor hij antwoordt met ‘we kijken allemaal met afgrijzen en consternatie naar de situatie in de Verenigde Staten’… Bekijk de lange stilte van Justin Trudeau in de video hieronder. Zien: Thierry Baudet over Antifa: ''We zien al jaren dat geweld vanuit links wordt toegestaan'' Bekijk deze video » Zien: Donald Trump is woest op demonstranten: "Dit is binnenlands terrorisme" Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Canadese premier Trudeau 21 seconden stil na vraag over Donald Trump

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Canadese premier Trudeau 21 seconden stil na vraag over Donald Trump of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV