Zien: Famke Louise zingt 'Jouw moment' voor het eerst zonder autotune in M

Zien: Famke Louise zingt 'Jouw moment' voor het eerst zonder autotune in M

Famke Louise vertrouwde tot nu toe altijd op de autotune om haar optredens tot een goed einde te brengen. Op woensdag 3 juni kwam daar een einde aan in de talkshow M. Daar zong ze het nummer 'Jouw moment' voor het eerst zonder autotune.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv.

Foutjes
Her en der waren er wel wat foutjes te horen, maar daar waarschuwde Famke Louise al voor via social media. Ze gaf namelijk toe ontzettend zenuwachtig te zijn voor dit moment. Gelukkig kreeg ze tijdens haar optreden in M steun van Wibi Soerjadi, die haar op de piano begeleidde.

Bekijk het optreden van Famke Louise in M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Famke Louise</em> zingt 'Jouw moment' voor het eerst zonder autotune in <em>M</em> Famke Louise vertrouwde tot nu toe altijd op de autotune om haar optredens tot een goed einde te brengen. Op woensdag 3 juni kwam daar een einde aan in de talkshow M. Daar zong ze het nummer 'Jouw moment' voor het eerst zonder autotune. Famke Louise door het slijk gehaald op Twitter na optreden bij talkshow M Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv. FoutjesHer en der waren er wel wat foutjes te horen, maar daar waarschuwde Famke Louise al voor via social media. Ze gaf namelijk toe ontzettend zenuwachtig te zijn voor dit moment. Gelukkig kreeg ze tijdens haar optreden in M steun van Wibi Soerjadi, die haar op de piano begeleidde. Bekijk het optreden van Famke Louise in M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Ook in deze uitzending Talkshow M: is het reizen met een vliegtuig in coronatijd wel veilig genoeg? Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Lucia Rijker was diep onder de indruk van Muhammad Ali Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Famke Louise zingt 'Jouw moment' voor het eerst zonder autotune in M

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Famke Louise zingt 'Jouw moment' voor het eerst zonder autotune in M of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV