Marc de Hond (42) overleden: bekijk interview over zijn laatste theatershow

Marc de Hond (42) overleden: bekijk interview over zijn laatste theatershow

Marc de Hond is woensdag op 42-jarige leeftijd overleden. De ondernemer, theatermaker, rolstoelsporter en dj is gestorven aan de gevolgen van kanker.

De Hond een alleskunner
De Hond was niet alleen bekend door zijn vader Maurice, hij was actief op allerlei vlakken. Zo schreef hij een boek, hij maakte naam als rolstoelbasketballer, stond in het theater en werkte als dj. Ook was Marc eerder dit jaar te zien in de finale van De Slimste Mens.

Marc open over ziekte
De Hond was erg openhartig over zijn ziekte. Toen hij 25 was kreeg hij een tumor in zijn rug, door complicaties belandde Marc in een rolstoel. Twee jaar geleden werd hij getroffen door blaaskanker. Om iets na te kunnen laten aan zijn kinderen, liet hij zich in het theater interviewen door allerlei bekenden uit het vak, zoals Eva Jinek, Luuk Ikink en Claudia de Breij.

Bekijk hieronder een video van Omroep MAX van begin dit jaar waarin Marc de Hond vertelt over zijn bijzondere theatershow.

<em>Marc de Hond</em> (42) overleden: bekijk interview over zijn laatste theatershow Marc de Hond is woensdag op 42-jarige leeftijd overleden. De ondernemer, theatermaker, rolstoelsporter en dj is gestorven aan de gevolgen van kanker. De Hond een alleskunnerDe Hond was niet alleen bekend door zijn vader Maurice, hij was actief op allerlei vlakken. Zo schreef hij een boek, hij maakte naam als rolstoelbasketballer, stond in het theater en werkte als dj. Ook was Marc eerder dit jaar te zien in de finale van De Slimste Mens. Bekijk ook Wilfred Genee heeft openhartig gesprek met Marc de Hond: bekijk de beelden Bekijk deze video » Marc open over ziekteDe Hond was erg openhartig over zijn ziekte. Toen hij 25 was kreeg hij een tumor in zijn rug, door complicaties belandde Marc in een rolstoel. Twee jaar geleden werd hij getroffen door blaaskanker. Om iets na te kunnen laten aan zijn kinderen, liet hij zich in het theater interviewen door allerlei bekenden uit het vak, zoals Eva Jinek, Luuk Ikink en Claudia de Breij. Bekijk hieronder een video van Omroep MAX van begin dit jaar waarin Marc de Hond vertelt over zijn bijzondere theatershow.
Nieuws :
Marc de Hond (42) overleden: bekijk interview over zijn laatste theatershow

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marc de Hond (42) overleden: bekijk interview over zijn laatste theatershow of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV