Gestalkt: stalker gooit 's nachts gevulde condoom in de tuin

Gestalkt: stalker gooit 's nachts gevulde condoom in de tuin

Hieronder zie je een fragment uit Gestalkt. Bekijk hier de volledige aflevering van Gestalkt terug na afloop van de uitzending.

In de voor- en achtertuin van Birgit heeft het team van Gestalkt camera's opgehangen. Dat blijkt een goede zet te zijn geweest, want 's nachts lijkt de stalker aan de poort van Birgit te sjorren. Er komt niemand de tuin in, maar er wordt wel een nogal opmerkelijk voorwerp de tuin in gegooid: een condoom gevuld met een witte vloeistof.

Gestalkt is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gestalkt</em>: stalker gooit 's nachts <em>gevulde condoom</em> in de tuin Hieronder zie je een fragment uit Gestalkt. Bekijk hier de volledige aflevering van Gestalkt terug na afloop van de uitzending. In de voor- en achtertuin van Birgit heeft het team van Gestalkt camera's opgehangen. Dat blijkt een goede zet te zijn geweest, want 's nachts lijkt de stalker aan de poort van Birgit te sjorren. Er komt niemand de tuin in, maar er wordt wel een nogal opmerkelijk voorwerp de tuin in gegooid: een condoom gevuld met een witte vloeistof. Gestalkt is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gestalkt: Thijs Zeeman schiet uit zijn slof in gesprek met stalker Bekijk deze video » Gestalkt: ex vreest dat stalker haar 'kapot ging schieten' (video) Bekijk deze video »
TV :
Gestalkt: stalker gooit 's nachts gevulde condoom in de tuin

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gestalkt: stalker gooit 's nachts gevulde condoom in de tuin of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV