Nielson heropent Ziggo Dome met concert voor 2500 mensen (video)

Nielson heropent Ziggo Dome met concert voor 2500 mensen (video)

Nielson heeft een leuke boodschap voor zijn fans gedeeld op Instagram. Bij zijn Larger Than Live concert mogen namelijk 2500 fans aanwezig zijn. Het concert zou eerst alleen via een livestream te bekijken zijn, maar door de versoepelingen van de coronamaatregelen mogen er nu veel meer mensen aanwezig zijn.

Concertreeks met livestreams
Larger Than Live is een concertreeks waarin onder meer artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig en Maan een concert geven die via livestreams te bekijken zijn. Nielson trapt de reeks af en mag dus ineens weer voor een groot publiek optreden: "Dit had ik niet voorzien, maar ik vindt het wel fucking vet", reageert de zanger enthousiast.

Bekijk de aankondiging van het concert van Nielson in de video hieronder. Tickets voor het concert zijn vanaf dinsdag 30 juni om 12:00 uur te bestellen, toegang tot de livestream is nu al verkrijgbaar.

<em>Nielson</em> heropent <em>Ziggo Dome</em> met concert voor 2500 mensen (video) Nielson heeft een leuke boodschap voor zijn fans gedeeld op Instagram. Bij zijn Larger Than Live concert mogen namelijk 2500 fans aanwezig zijn. Het concert zou eerst alleen via een livestream te bekijken zijn, maar door de versoepelingen van de coronamaatregelen mogen er nu veel meer mensen aanwezig zijn. Concertreeks met livestreamsLarger Than Live is een concertreeks waarin onder meer artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig en Maan een concert geven die via livestreams te bekijken zijn. Nielson trapt de reeks af en mag dus ineens weer voor een groot publiek optreden: "Dit had ik niet voorzien, maar ik vindt het wel fucking vet", reageert de zanger enthousiast. Bekijk de aankondiging van het concert van Nielson in de video hieronder. Tickets voor het concert zijn vanaf dinsdag 30 juni om 12:00 uur te bestellen, toegang tot de livestream is nu al verkrijgbaar. Bekijk ook Shownieuws: Nielson geeft een concert op terras van Radio 538 Bekijk deze video » RTL Boulevard: zanger Nielson was "niet geboekt" voor uitvaart van opa Bekijk deze video »
Muziek :
Nielson heropent Ziggo Dome met concert voor 2500 mensen (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nielson heropent Ziggo Dome met concert voor 2500 mensen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV