Schokkende beelden: grote brand in Thaise villa van 57 miljoen euro

Schokkende beelden: grote brand in Thaise villa van 57 miljoen euro

Schokkende beelden: grote brand in <em>Thaise villa</em> van 57 miljoen euro Bijzondere en schokkende beelden uit Thailand. Daar ging een villa die zo'n 57 miljoen euro waard is, volledig in vlammen op. De villa, Sukhawadee House, is een toeristische attractie die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Met man en macht werd uitgerukt om de brand te bestrijden. Bekijk de beelden van de brand in de villa hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: Grote brand in monumentale boerderij in Almen Bekijk deze video » Hart van Nederland: vier auto's in Nijmegen gaan in vlammen op (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Schokkende beelden: grote brand in Thaise villa van 57 miljoen euro

Bijzondere en schokkende beelden uit Thailand. Daar ging een villa die zo'n 57 miljoen euro waard is, volledig in vlammen op. De villa, Sukhawadee House, is een toeristische attractie die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Met man en macht werd uitgerukt om de brand te bestrijden.

Bekijk de beelden van de brand in de villa hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: grote brand in Thaise villa van 57 miljoen euro of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV