De toekomst is fantastisch gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De toekomst is fantastisch gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De toekomst is fantastisch gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het zesdelige programma De toekomst is fantastisch, elke donderdag rond 21:45 uur. Het is een combinatie van een documentaireserie en fictie, die gaat over hoe ons leven er in 2039 uit zou kunnen zien. Ethische dilemma'sNaast de fictiescènes zijn er gesprekken met wetenschappers en denkers. Centraal staan de ethische dilemma's waarmee de mensheid (mogelijk) zal worden geconfronteerd als gevolg van technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen. Kunstmatige baarmoederDe eerste aflevering gaat over voortplanting. In 2039 worden veel baby's geboren na een zwangerschap in een kunstmatige baarmoeder, de biologische klok is een verschijnsel uit het verleden en de zogenoemde designerbaby is een feit. De toekomst is fantastisch gemist? Longkanker makkelijk te genezen met geprinte longen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het zesdelige programma De toekomst is fantastisch, elke donderdag rond 21:45 uur. Het is een combinatie van een documentaireserie en fictie, die gaat over hoe ons leven er in 2039 uit zou kunnen zien.

Ethische dilemma's
Naast de fictiescènes zijn er gesprekken met wetenschappers en denkers. Centraal staan de ethische dilemma's waarmee de mensheid (mogelijk) zal worden geconfronteerd als gevolg van technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen.

Kunstmatige baarmoeder
De eerste aflevering gaat over voortplanting. In 2039 worden veel baby's geboren na een zwangerschap in een kunstmatige baarmoeder, de biologische klok is een verschijnsel uit het verleden en de zogenoemde designerbaby is een feit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De toekomst is fantastisch
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De toekomst is fantastisch gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV