Op1 gemist? Carola Schouten reageert op dreigementen van boeren: ''Ik ben niet bang!''

Op1 gemist? Carola Schouten reageert op dreigementen van boeren: ''Ik ben niet bang!''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Minister van Landbouw Carola Schouten wordt het werken steeds moeilijker gemaakt door een woedende groep boeren. Gisteren zou ze een agrarisch bedrijf in Zeeland bezoeken, maar dat werd op het laatste moment afgeblazen omdat haar veiligheid in het geding kwam.

Reactie van de minister bij Op1
De boeren zijn boos vanwege nieuwe stikstofplannen van het kabinet. Ondanks de heftige gebeurtenis van gisteren voelt de minister zich niet bedreigd. ''Ik ben niet bang!'', aldus Schouten. Bekijk het hele item van haar bij Op1 in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Carola Schouten</em> reageert op dreigementen van boeren: ''Ik ben niet bang!'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Minister van Landbouw Carola Schouten wordt het werken steeds moeilijker gemaakt door een woedende groep boeren. Gisteren zou ze een agrarisch bedrijf in Zeeland bezoeken, maar dat werd op het laatste moment afgeblazen omdat haar veiligheid in het geding kwam. Reactie van de minister bij Op1De boeren zijn boos vanwege nieuwe stikstofplannen van het kabinet. Ondanks de heftige gebeurtenis van gisteren voelt de minister zich niet bedreigd. ''Ik ben niet bang!'', aldus Schouten. Bekijk het hele item van haar bij Op1 in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: dit zijn alle gasten van VPRO Zomergasten 2020 Bekijk deze video » Boeren opgepakt in Wijster (Drenthe): bekijk de beelden van arrestaties Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Carola Schouten reageert op dreigementen van boeren: ''Ik ben niet bang!''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Carola Schouten reageert op dreigementen van boeren: ''Ik ben niet bang!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV