Zien: Anita Meyer in duet met Lange Frans in De beste liedjes van...

Zien: Anita Meyer in duet met Lange Frans in De beste liedjes van...

Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met Anita Meyer. Je kunt de hele uitzending vanaf zaterdag 11 juli 21.30 hier terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen van der Boom ontvangt in zijn programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. In de aflevering van 11 juli was Anita Meyer te gast. Samen met Lange Frans zong ze haar grote hit: Why tell me why.

Bekijk het hele optreden in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van.. terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Anita Meyer</em> in duet met <em>Lange Frans</em> in <em>De beste liedjes van...</em> Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met Anita Meyer. Je kunt de hele uitzending vanaf zaterdag 11 juli 21.30 hier terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom ontvangt in zijn programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. In de aflevering van 11 juli was Anita Meyer te gast. Samen met Lange Frans zong ze haar grote hit: Why tell me why. Bekijk het hele optreden in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van.. terugkijken bij Gids.tv. Zien: René Froger in duet met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van... Bekijk deze video » De beste liedjes van...: Anita Meyer deelt haar liefde voor Adele en zingt 'Someone like you' Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Anita Meyer in duet met Lange Frans in De beste liedjes van...

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Anita Meyer in duet met Lange Frans in De beste liedjes van... of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV