Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de medley van 1996

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de medley van 1996

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Vanavond wordt opnieuw een aflevering van Oh, Wat Een Jaar! herhaald. Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai hebben weer bijzondere outfits uit de kast getrokken. Bekijk de medley van het jaar 1996 in de video van RTL hieronder.

Een herhaling van Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Oh, Wat Een Jaar! gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Oh, Wat Een Jaar!</em> gemist? Bekijk hier de medley van 1996 Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Vanavond wordt opnieuw een aflevering van Oh, Wat Een Jaar! herhaald. Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai hebben weer bijzondere outfits uit de kast getrokken. Bekijk de medley van het jaar 1996 in de video van RTL hieronder. Een herhaling van Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Oh, Wat Een Jaar! gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Oh, Wat Een Jaar!: Enorme verwarring Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade Bekijk deze video » Oh, Wat Een Jaar!: Linda de Mol lijkt stewardess van ‘hele gekke luchtvaartmaatschappij’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de medley van 1996

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de medley van 1996 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV