RTL Boulevard: Ghislaine Maxwell ontvluchtte FBI en pers in miljoenenpanden

RTL Boulevard: Ghislaine Maxwell ontvluchtte FBI en pers in miljoenenpanden

Ghislaine Maxwell is de ex van Jeffrey Epstein, de man die jarenlang minderjarige meisjes misbruikte en later dood in zijn cel werd aangetroffen. Maxwell zou minderjarige meisjes hebben geronseld voor Epstein en was sinds die beschuldigingen op de vlucht voor de FBI en de pers. Dat betekent echter niet dat Maxwell er krapjes bij zat: ze verbleef namelijk in verschillende miljoenenpanden door heel Amerika.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard over Ghislaine Maxwell hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Ghislaine Maxwell ontvluchtte <em>FBI</em> en pers in miljoenenpanden Ghislaine Maxwell is de ex van Jeffrey Epstein, de man die jarenlang minderjarige meisjes misbruikte en later dood in zijn cel werd aangetroffen. Maxwell zou minderjarige meisjes hebben geronseld voor Epstein en was sinds die beschuldigingen op de vlucht voor de FBI en de pers. Dat betekent echter niet dat Maxwell er krapjes bij zat: ze verbleef namelijk in verschillende miljoenenpanden door heel Amerika. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard over Ghislaine Maxwell hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Zo zocht Ghislaine Maxwell minderjarige meisjes voor Jeffrey Epstein Bekijk deze video » RTL Boulevard: Peter R. de Vries over ongrijpbare Ghislaine Maxwell Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Ghislaine Maxwell ontvluchtte FBI en pers in miljoenenpanden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Ghislaine Maxwell ontvluchtte FBI en pers in miljoenenpanden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV