Zien: man vergeet handrem, auto rijdt in volle vaart in op vakantiegangers

Zien: man vergeet handrem, auto rijdt in volle vaart in op vakantiegangers

Er zijn bizarre beelden opgedoken uit Rusland. Daar vergat een man de handrem op zijn auto te zetten, terwijl die op een steile helling stond. Hij probeerde zijn fout nog te herstellen, maar werd al snel omver gereden door zijn eigen auto. Die reed vervolgens in volle vaart naar beneden richting een groep vakantiegangers. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident.

Bekijk de bizarre beelden hieronder in de video van het AD.

Zien: man vergeet <em>handrem</em>, auto rijdt in volle vaart in op vakantiegangers Er zijn bizarre beelden opgedoken uit Rusland. Daar vergat een man de handrem op zijn auto te zetten, terwijl die op een steile helling stond. Hij probeerde zijn fout nog te herstellen, maar werd al snel omver gereden door zijn eigen auto. Die reed vervolgens in volle vaart naar beneden richting een groep vakantiegangers. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident. Bekijk de bizarre beelden hieronder in de video van het AD. Bekijk ook Marieke Elsinga ramt auto stagiair: "Handrem vergeten" Bekijk deze video » Bizarre beelden: Man neemt lachgas op dak drijvende auto (video) Bekijk deze video »
Viral :
Zien: man vergeet handrem, auto rijdt in volle vaart in op vakantiegangers

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: man vergeet handrem, auto rijdt in volle vaart in op vakantiegangers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV