NS doet dringende oproep: "Komt niet meer naar Zandvoort! (video)

NS doet dringende oproep: "Komt niet meer naar Zandvoort! (video)

De NS heeft een dringende oproep gedaan om niet meer met de trein naar Zandvoort te gaan. Het is daar te druk geworden op het strand, maar vooral de reis daarnaartoe is een drukte van jawelste. Dat is heel goed te zien in de video van Twitteraar Jasper, die hieronder te zien is.

NS doet dringende oproep: &quot;Komt niet meer naar <em>Zandvoort!</em> (video) De NS heeft een dringende oproep gedaan om niet meer met de trein naar Zandvoort te gaan. Het is daar te druk geworden op het strand, maar vooral de reis daarnaartoe is een drukte van jawelste. Dat is heel goed te zien in de video van Twitteraar Jasper, die hieronder te zien is. De NS vraagt ook de mensen die al in Zandvoort zijn om "zo gespreid mogelijk terug naar huis te keren. Er rijden extra treinen tot 23.00 uur", meldt een woordvoerder van NS aan ANP. Bekijk de video van de drukte op Amsterdam CS hieronder. Video: oneindige file richting Zandvoort Bekijk deze video » LIVE: Zandvoort wordt drukker en drukker op zomerse vrijdag Bekijk deze video »
Nieuws :
NS doet dringende oproep: "Komt niet meer naar Zandvoort! (video)

De NS vraagt ook de mensen die al in Zandvoort zijn om "zo gespreid mogelijk terug naar huis te keren. Er rijden extra treinen tot 23.00 uur", meldt een woordvoerder van NS aan ANP.

Bekijk de video van de drukte op Amsterdam CS hieronder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NS doet dringende oproep: "Komt niet meer naar Zandvoort! (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV