Pride Amsterdam 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pride Amsterdam 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pride Amsterdam 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ellie Lust en Rik van de Westelaken nemen de kijker mee langs de meest bijzondere Pride-boten door de jaren heen en laten mensen aan het woord die zelf ooit op een boot hebben gestaan. Nikkie de JagerVan sporters tot artiesten en van politici tot politieagenten. Wat betekent de Pride voor hen? Speciaal voor de gelegenheid krijgt Ellie een bijzondere tutorial van Nikkie de Jager en wordt Rik getransformeerd door dragqueen Lady Galore. Ellie Lust en zus Marja in Pride Talk: "Moeder dacht dat ze gehandicapte kinderen had" Bekijk deze video » Jeangu Macrooy en tweelingbroer bespreken coming-out: "Oh my god, ik ook" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Ellie Lust en Rik van de Westelaken nemen de kijker mee langs de meest bijzondere Pride-boten door de jaren heen en laten mensen aan het woord die zelf ooit op een boot hebben gestaan.

Nikkie de Jager
Van sporters tot artiesten en van politici tot politieagenten. Wat betekent de Pride voor hen? Speciaal voor de gelegenheid krijgt Ellie een bijzondere tutorial van Nikkie de Jager en wordt Rik getransformeerd door dragqueen Lady Galore.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pride Amsterdam 2020 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV