Video: alle bloopers van Sluipschutters aflevering 4

Video: alle bloopers van Sluipschutters aflevering 4

Hieronder zie je een fragment van Sluipschutters. Je kunt na afloop ook de hele uitzending van maandagavond 20 juli terugkijken bij Gids.tv.

In het sketchprogramma Sluipschutters van BNNVARA worden ongemakkelijke scènes nooit uit de weg gegaan. Wel is het belangrijk dat de spelers niet zelf óók in de lach schieten. Bekijk alle bloopers van de vier vrienden Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten in de video hieronder.

Sluipschutters gemist? Je kunt alle afleveringen van Sluipschutters terugkijken bij Gids.tv.

Video: alle bloopers van <em>Sluipschutters</em> aflevering 4 Hieronder zie je een fragment van Sluipschutters. Je kunt na afloop ook de hele uitzending van maandagavond 20 juli terugkijken bij Gids.tv. In het sketchprogramma Sluipschutters van BNNVARA worden ongemakkelijke scènes nooit uit de weg gegaan. Wel is het belangrijk dat de spelers niet zelf óók in de lach schieten. Bekijk alle bloopers van de vier vrienden Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten in de video hieronder. Sluipschutters gemist? Je kunt alle afleveringen van Sluipschutters terugkijken bij Gids.tv. Sluipschutters: heeft Ingrid last van diarree, aambeien of is ze ongesteld? Bekijk deze video » Sluipschutters: 'De boterhamzakjes liggen ter hoogte van uw kutje' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: alle bloopers van Sluipschutters aflevering 4

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: alle bloopers van Sluipschutters aflevering 4 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen