Zien: Dit is het nieuwe presentatieduo van Paleis voor een Prikkie

Zien: Dit is het nieuwe presentatieduo van Paleis voor een Prikkie

Paleis voor een Prikkie is vanaf 26 augustus terug met twee nieuwe topdesigners: het Brabantse duo Brian en Peer. In de video hieronder stellen de heren zich voor.

Zien: Dit is het nieuwe presentatieduo van <em>Paleis voor een Prikkie</em> Paleis voor een Prikkie is vanaf 26 augustus terug met twee nieuwe topdesigners: het Brabantse duo Brian en Peer. In de video hieronder stellen de heren zich voor. De interieurontwerpers gaan op pad om de woonkamers van gezinnen zonder budget om te toveren tot stijlvolle paleisjes. Daarbij is de mannen niks te gek of vreemd zolang ze kunnen zorgen voor een warm interieur met comfort. Hoe gaan zij dat doen met een budget van slechts 250 euro? Het nieuwe presentatieduo. Foto: Wessel de Goot/Talpa Het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie is vanaf woensdag 26 augustus iedere woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan alle uitzendingen van Paleis voor een Prikkie terugkijken op KIJK.nl en Gids.tv. Jan des Bouvrie vindt woonprogramma verschrikkelijk: "Schieten we niks mee op" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Dit is het nieuwe presentatieduo van Paleis voor een Prikkie

De interieurontwerpers gaan op pad om de woonkamers van gezinnen zonder budget om te toveren tot stijlvolle paleisjes. Daarbij is de mannen niks te gek of vreemd zolang ze kunnen zorgen voor een warm interieur met comfort. Hoe gaan zij dat doen met een budget van slechts 250 euro?

Het nieuwe presentatieduo. Foto: Wessel de Goot/Talpa

Het nieuwe seizoen van Paleis voor een Prikkie is vanaf woensdag 26 augustus iedere woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan alle uitzendingen van Paleis voor een Prikkie terugkijken op KIJK.nl en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV