Xander van der Wulp: "Versoepelingen niet alleen om bier te kunnen drinken" (Op1)

Xander van der Wulp: "Versoepelingen niet alleen om bier te kunnen drinken" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 6 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 6 augustus terugkijken.

Heeft Nederland de coronacrisis gezien als een sprint en niet als een marathon? Niet volgens epidemioloog Patricia Bruijning "Het valt misschien een beetje tegen. We moeten nu in de zomer al gaan verscherpen, terwijl we verwacht hadden dat pas in het najaar te doen."

<em>Xander van der Wulp</em>: &quot;Versoepelingen niet alleen om <em>bier</em> te kunnen drinken&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 6 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 6 augustus terugkijken. Heeft Nederland de coronacrisis gezien als een sprint en niet als een marathon? Niet volgens epidemioloog Patricia Bruijning "Het valt misschien een beetje tegen. We moeten nu in de zomer al gaan verscherpen, terwijl we verwacht hadden dat pas in het najaar te doen." Xander van der Wulp vult aan: "De versoepelingen waren natuurlijk niet alleen omdat we dan weer allemaal aan het bier konden. De economie moest weer een beetje op gang worden gebracht. Dus het is steeds afwegen tussen economie en gezondheid." Alle fragmenten uit Op1 van 6 augustus Vanavond bij Op1: Xander van der Wulp, Michael Boogerd over Jakobsen en meer Bekijk deze video » Op1: Epidemioloog Patricia Bruijning over ventilatie op middelbare scholen Bekijk deze video » Studentenverenigingen woedend op kabinet: "Maanden voor niets" (Op1) Bekijk deze video » Op1 gemist? Hockeysters over 'gemiste' Olympische finale Bekijk deze video » Bekijk het hele gesprek met Xander van der Wulp en Patricia Bruijning hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Terugkijken: Persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge met update over coronavirus Bekijk deze video » Premier Rutte streng tegen jongeren: "Ga niet bij oma op bezoek als je geen anderhalve meter aanhoudt" Bekijk deze video »
Talkshow :
Xander van der Wulp: "Versoepelingen niet alleen om bier te kunnen drinken" (Op1)

Xander van der Wulp vult aan: "De versoepelingen waren natuurlijk niet alleen omdat we dan weer allemaal aan het bier konden. De economie moest weer een beetje op gang worden gebracht. Dus het is steeds afwegen tussen economie en gezondheid."

Bekijk het hele gesprek met Xander van der Wulp en Patricia Bruijning hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Xander van der Wulp: "Versoepelingen niet alleen om bier te kunnen drinken" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen