Advocatenkantoor Kuijpers & Nillesen beschoten: bekijk beelden van de schade

Advocatenkantoor Kuijpers & Nillesen beschoten: bekijk beelden van de schade

Het advocatenkantoor van Kuijpers & Nillesen in Amsterdam is beschoten. Het pand werd in de nacht van donderdag op vrijdag onder vuur genomen, maar verder is er nog weinig bekend over dit voorval.

Uitgebreid onderzoek naar schietincident
Er zijn geen gewonden gevallen. De politie doet op dit moment uitgebreid onderzoek naar dit incident. Het kantoor is van onder meer advocaat Jan-Hein Kuijpers, die in het verleden onder anderen Willem Holleeder bijstond.

Bekijk beelden van het beschoten advocatenkantoor van Kuijpers & Nillesen in de video van het AD hieronder.

Advocatenkantoor <em>Kuijpers &amp; Nillesen beschoten</em>: bekijk beelden van de schade Het advocatenkantoor van Kuijpers & Nillesen in Amsterdam is beschoten. Het pand werd in de nacht van donderdag op vrijdag onder vuur genomen, maar verder is er nog weinig bekend over dit voorval. Uitgebreid onderzoek naar schietincidentEr zijn geen gewonden gevallen. De politie doet op dit moment uitgebreid onderzoek naar dit incident. Het kantoor is van onder meer advocaat Jan-Hein Kuijpers, die in het verleden onder anderen Willem Holleeder bijstond. Bekijk beelden van het beschoten advocatenkantoor van Kuijpers & Nillesen in de video van het AD hieronder. Dode door schietpartij in Louisville bij protest, bekijk de schokkende beelden Bekijk deze video » Schietpartij op parkeerplaats Apeldoorn, politie houdt verdachten aan (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Advocatenkantoor Kuijpers & Nillesen beschoten: bekijk beelden van de schadeCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Advocatenkantoor Kuijpers & Nillesen beschoten: bekijk beelden van de schade of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier