Transformers: Age of Extinction zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer

Transformers: Age of Extinction zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer

Heb je behoefte aan wat actie op zaterdagavond, dan kan dat gewoon als je op de bank gaat zitten en de televisie aanzet. Want Transformers: Age of Extinction wordt vanavond uitgezonden bij Veronica. In Transformers: Age of Extinction probeert een groep zakenmannen en wetenschappers de grenzen van de menselijke technologie te verleggen en hun eigen Transformers te maken, en dan gaat het flink mis. Want Cade Yeager ontdekt een beschadigde Optimus Prime en zorgt ervoor dat deze weer werkt. Dan barst uiteindelijk een heftige strijd los, een oorlog tussen goed en kwaad.

De actiefilm Transformers: Age of Extinction wordt zaterdag om 20.00 uur uitgezonden bij Veronica. Bekijk in de video hieronder de trailer van Transformers: Age of Extinction.

<em>Transformers: Age of Extinction</em> zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer Heb je behoefte aan wat actie op zaterdagavond, dan kan dat gewoon als je op de bank gaat zitten en de televisie aanzet. Want Transformers: Age of Extinction wordt vanavond uitgezonden bij Veronica. In Transformers: Age of Extinction probeert een groep zakenmannen en wetenschappers de grenzen van de menselijke technologie te verleggen en hun eigen Transformers te maken, en dan gaat het flink mis. Want Cade Yeager ontdekt een beschadigde Optimus Prime en zorgt ervoor dat deze weer werkt. Dan barst uiteindelijk een heftige strijd los, een oorlog tussen goed en kwaad. De actiefilm Transformers: Age of Extinction wordt zaterdag om 20.00 uur uitgezonden bij Veronica. Bekijk in de video hieronder de trailer van Transformers: Age of Extinction. Spetterende actiefilm 6 Underground vanaf vandaag (13 december) te zien op Netflix Bekijk deze video » Transformers: War For Cybertron Trilogy vanaf 30 juli op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Transformers: Age of Extinction zaterdag bij Veronica: bekijk de trailerJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Transformers: Age of Extinction zaterdag bij Veronica: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier