Zien: Bas Nijhuis is dolblij dat Veronica Inside na de zomer terugkeert

Zien: Bas Nijhuis is dolblij dat Veronica Inside na de zomer terugkeert

Veronica Inside gaat op bezoek bij 'vriend van de show' Bas Nijhuis, die op trainingskamp is in Andijk. Bas is geweldig blij dat Veronica Inside na de zomer terugkeert op de tv.

"Voor de scheidsrechters is het ook goed nieuws," zegt Nijhuis. "Wij denken natuurlijk ook: Wat vindt Johan ervan? Het is natuurlijk de opperscheidsrechter. We hebben er ook veel lol om, ze komen gewoon met een mening en die moeten ze kunnen verkondigen. Dat moet gewoon kunnen."

Zien: <em>Bas Nijhuis</em> is dolblij dat <em>Veronica Inside</em> na de zomer terugkeert Veronica Inside gaat op bezoek bij 'vriend van de show' Bas Nijhuis, die op trainingskamp is in Andijk. Bas is geweldig blij dat Veronica Inside na de zomer terugkeert op de tv. "Voor de scheidsrechters is het ook goed nieuws," zegt Nijhuis. "Wij denken natuurlijk ook: Wat vindt Johan ervan? Het is natuurlijk de opperscheidsrechter. We hebben er ook veel lol om, ze komen gewoon met een mening en die moeten ze kunnen verkondigen. Dat moet gewoon kunnen." Bekijk het fragment met Bas Nijhuis hierboven. Veronica Inside keert vanaf 11 september terug op Veronica. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Veronica Inside: René van der Gijp reageert op hondenscheidsrechter Bas Nijhuis Bekijk deze video » Hilarisch: Bas Nijhuis gilt het uit tijdens spooktocht (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment met Bas Nijhuis hierboven. Veronica Inside keert vanaf 11 september terug op Veronica. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bas Nijhuis is dolblij dat Veronica Inside na de zomer terugkeert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV