Video: Bizarre situaties met wielrenners door vluchtheuvel in Almere-Haven

Video: Bizarre situaties met wielrenners door vluchtheuvel in Almere-Haven

Video: Bizarre situaties met <em>wielrenners</em> door vluchtheuvel in Almere-Haven Nieuwe verkeersdrempels aan de Sluiskade in Almere Haven zorgen voor gevaarlijke situaties. Er belandde al drie wielrenners in het ziekenhuis. Een van die wielrenners was de 71-jarige Albert Lamper: "Ik wilde wat drinken, dus pakte ik mijn bidon. Daarna weet ik niks meer en ik werd in het ziekenhuis wakker." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: enorme hagelstenen treffen renners in Dauphiné Bekijk deze video » Bizarre beelden uit Dauphiné: Wielrenners schade door gigantische hagelstenen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Bizarre situaties met wielrenners door vluchtheuvel in Almere-Haven

Nieuwe verkeersdrempels aan de Sluiskade in Almere Haven zorgen voor gevaarlijke situaties. Er belandde al drie wielrenners in het ziekenhuis. Een van die wielrenners was de 71-jarige Albert Lamper: "Ik wilde wat drinken, dus pakte ik mijn bidon. Daarna weet ik niks meer en ik werd in het ziekenhuis wakker."

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Bizarre situaties met wielrenners door vluchtheuvel in Almere-Haven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen