Harrie Jekkers & Klein Orkest

Harrie Jekkers & Klein Orkest

Harrie Jekkers & Klein Orkest Deel 1 van het muziektheaterprogramma met Harrie Jekkers & Klein Orkest. Na lange tijd keerden ze weer terug in het theater. Het tweede deel van de voorstelling 'Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug' is volgende week zaterdag 7 augustus rond 22:20 uur te zien op NPO 1. EvergreensHarrie Jekkers wil nog een keer terug naar zijn muzikale roots als zanger van de popgroep Klein Orkest. De band scoorde twee evergreens: O, O, Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen. KinderliedjesOok kreeg de band een Edison uitgereikt voor de lp Roltrap naar de Maan. Een lp met dertien prachtige kinderliedjes, waarmee zo'n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed. Harrie Jekkers wil vroeger nog een keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest.
Uitzending :
Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deel 1 van het muziektheaterprogramma met Harrie Jekkers & Klein Orkest. Na lange tijd keerden ze weer terug in het theater. Het tweede deel van de voorstelling 'Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug' is volgende week zaterdag 7 augustus rond 22:20 uur te zien op NPO 1.

Evergreens
Harrie Jekkers wil nog een keer terug naar zijn muzikale roots als zanger van de popgroep Klein Orkest. De band scoorde twee evergreens: O, O, Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen.

Kinderliedjes
Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de lp Roltrap naar de Maan. Een lp met dertien prachtige kinderliedjes, waarmee zo'n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed. Harrie Jekkers wil vroeger nog een keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier