Bekijk de tweede trailer van Wonder Woman 1984 (binnenkort in de bioscoop)

Bekijk de tweede trailer van Wonder Woman 1984 (binnenkort in de bioscoop)

De tweede trailer van Wonder Woman 1984 is in premiere gegaan op DC Fandome. We maken een sprong naar de jaren '80 voor Wonder Woman's volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Maxwell Lord en The Cheetah. In de hoofdrol is er nog steeds Gal Gadot, de regisseur is Patty Jenkins. De film is binnenkort in de bioscoop te zien, een precieze datum is er nog steeds niet.

Bekijk de tweede trailer van <em>Wonder Woman 1984</em> (binnenkort in de bioscoop) De tweede trailer van Wonder Woman 1984 is in premiere gegaan op DC Fandome. We maken een sprong naar de jaren '80 voor Wonder Woman's volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Maxwell Lord en The Cheetah. In de hoofdrol is er nog steeds Gal Gadot, de regisseur is Patty Jenkins. De film is binnenkort in de bioscoop te zien, een precieze datum is er nog steeds niet. Bekijk de trailer hierboven. Wonder Woman 1984 is binnenkort te zien in de bioscoop. Bekijk de eerste trailer van Wonder Woman 1984 Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de tweede trailer van Wonder Woman 1984 (binnenkort in de bioscoop)

Bekijk de trailer hierboven.

Wonder Woman 1984 is binnenkort te zien in de bioscoop.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de tweede trailer van Wonder Woman 1984 (binnenkort in de bioscoop) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen