Tour de France start zaterdag: bekijk voorbeschouwing met Thijs Zonneveld

Tour de France start zaterdag: bekijk voorbeschouwing met Thijs Zonneveld

Kijk hier zaterdag 29 augustus vanaf 14.00 uur LIVE naar etappe 1 van de Tour de France 2020.

De eerste etappe van de Tour de France start zaterdag in Nice en finisht ook in Nice. De etappe begint om 14.00 uur, Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam blikken alvast vooruit op deze bijzondere wielerwedstrijd.

Bekijk de voorbeschouwing op de Tour de France in de video van het AD hieronder.

Op Gids.tv is alles rond de Tour De France te volgen via het Tour de France-dossier. Bekijk hier het hele parcours en bekijk hier alle samenvattingen van de etappes.

<em>Tour de France</em> start zaterdag: bekijk voorbeschouwing met Thijs Zonneveld Kijk hier zaterdag 29 augustus vanaf 14.00 uur LIVE naar etappe 1 van de Tour de France 2020. De eerste etappe van de Tour de France start zaterdag in Nice en finisht ook in Nice. De etappe begint om 14.00 uur, Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam blikken alvast vooruit op deze bijzondere wielerwedstrijd. Bekijk de voorbeschouwing op de Tour de France in de video van het AD hieronder. Op Gids.tv is alles rond de Tour De France te volgen via het Tour de France-dossier. Bekijk hier het hele parcours en bekijk hier alle samenvattingen van de etappes. Tom Dumoulin: ‘Ambitie is om met ploeg Tour de France te winnen’ (video) Bekijk deze video » NOS Explainer: is wielrennen nog wel veilig? (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France start zaterdag: bekijk voorbeschouwing met Thijs Zonneveld


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tour de France start zaterdag: bekijk voorbeschouwing met Thijs Zonneveld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV