Kijk LIVE naar de loting van de Europa League (met PSV en Willem II)

Kijk LIVE naar de loting van de Europa League (met PSV en Willem II)

Kijk hier dinsdag vanaf 13.00 LIVE naar de loting van de Europa League.

Vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur vindt de loting van de groepsfase van de Europa League plaats. In Lyon worden de tegenstanders van PSV en Willem II (als ze winnen van Niedercorn) bekend.

PSV heeft vijf mogelijke opponenten: Het Kroatische Lokomotiva Zagreb, de winnaar van Viking Stavanger (Noorwegen)-Aberdeen FC (Schotland) óf Nomme Kalju (Estland), NS Mura (Slovenië) of Aarhus (Denemarken). Voor Willem II zijn het Besiktas, de winnaar van Rangers FC - Lincoln Red Imps uit Gibraltar of de winnaar OFI Kreta - Apollon Limassol.

Dinsdag vanaf 13.00 is de loting van de Europa League hierboven live te zien. Bekijk hier alles over de Europa League.

Kijk LIVE naar de loting van de <em>Europa League</em> (met PSV en Willem II) Kijk hier dinsdag vanaf 13.00 LIVE naar de loting van de Europa League. Vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur vindt de loting van de groepsfase van de Europa League plaats. In Lyon worden de tegenstanders van PSV en Willem II (als ze winnen van Niedercorn) bekend. PSV heeft vijf mogelijke opponenten: Het Kroatische Lokomotiva Zagreb, de winnaar van Viking Stavanger (Noorwegen)-Aberdeen FC (Schotland) óf Nomme Kalju (Estland), NS Mura (Slovenië) of Aarhus (Denemarken). Voor Willem II zijn het Besiktas, de winnaar van Rangers FC - Lincoln Red Imps uit Gibraltar of de winnaar OFI Kreta - Apollon Limassol. Dinsdag vanaf 13.00 is de loting van de Europa League hierboven live te zien. Bekijk hier alles over de Europa League.
Livestream :
Kijk LIVE naar de loting van de Europa League (met PSV en Willem II)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar de loting van de Europa League (met PSV en Willem II) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen