Kijk LIVE naar etappe 13 van de Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 13 van de Tour de France 2020

Kijk hierboven op vrijdag 11 september vanaf 12.00 uur LIVE naar de dertiende etappe van de Tour de France 2020.

Op vrijdag 11 september staat één van de zwaarste ritten van deze Tour de France op het programma. De etappe gaat om 11.50 uur van start in Châtel-Guyon en de winnaar zal naar verwachting rond de klok van 17.00 uur bekend zijn, wanneer de eerste renners Puy Mary bereiken.

Lees hier waar je de dertiende etappe live op tv kunt kijken.

Centraal Massief
Eén van de zwaarste etappes van de Tour van dit jaar vindt vreemd genoeg niet plaats in de Alpen of de Pyreneeën, maar in het Centraal Massief. Het gebergte in het midden van Frankrijk zal naar verwachting voor flink wat spektakel gaan zorgen, want het peloton beklimt niet minder dan zeven (!) cols, waarvan twee van de eerste categorie. Wordt het algemeen klassement opgeschud?

De dertiende etappe van de Tour de France 2020 is op vrijdag 11 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige rittenschema van de Tour de France.

Kijk LIVE naar etappe 13 van de <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven op vrijdag 11 september vanaf 12.00 uur LIVE naar de dertiende etappe van de Tour de France 2020. Op vrijdag 11 september staat één van de zwaarste ritten van deze Tour de France op het programma. De etappe gaat om 11.50 uur van start in Châtel-Guyon en de winnaar zal naar verwachting rond de klok van 17.00 uur bekend zijn, wanneer de eerste renners Puy Mary bereiken. Lees hier waar je de dertiende etappe live op tv kunt kijken. Centraal MassiefEén van de zwaarste etappes van de Tour van dit jaar vindt vreemd genoeg niet plaats in de Alpen of de Pyreneeën, maar in het Centraal Massief. Het gebergte in het midden van Frankrijk zal naar verwachting voor flink wat spektakel gaan zorgen, want het peloton beklimt niet minder dan zeven (!) cols, waarvan twee van de eerste categorie. Wordt het algemeen klassement opgeschud? De dertiende etappe van de Tour de France 2020 is op vrijdag 11 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk hieronder het volledige rittenschema van de Tour de France. Bekijk ook Tour de France: Peter Sagan geeft kopstoot aan Wout van Aert, mogelijk diskwalificatie Bekijk deze video » Wout van Aert woest na kopstoot Peter Sagan: "Achterlijke aap!" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar etappe 13 van de Tour de France 2020

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 13 van de Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen