De Vooravond gemist? Dave von Raven laat zijn opa tot leven komen met muziek

De Vooravond gemist? Dave von Raven laat zijn opa tot leven komen met muziek

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 16 september terugkijken bij Gids.tv.

Muzikant Dave von Raven, lid van The Kik, stuitte bij het doorzoeken van het huis van zijn op ook op diens platencollectie. Von Raven werd hier als muzikant natuurlijk ontzettend vrolijk van: "Je eigen opa komt zo toch een beetje tot leven." "Voelt dat zo?" vraagt Renze Klamer. "Nee, maar goed, dat is leuk voor het verhaal," grapt Von Raven.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Dave von Raven laat zijn opa tot leven komen met muziek Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 16 september terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending van De Vooravond De Vooravond gemist? "Banen garanderen in economische crisis is niet handig" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Geschiedenisleraar Lucelle: "Je ziet alleen prestaties van mannen" Bekijk deze video » Muzikant Dave von Raven, lid van The Kik, stuitte bij het doorzoeken van het huis van zijn op ook op diens platencollectie. Von Raven werd hier als muzikant natuurlijk ontzettend vrolijk van: "Je eigen opa komt zo toch een beetje tot leven." "Voelt dat zo?" vraagt Renze Klamer. "Nee, maar goed, dat is leuk voor het verhaal," grapt Von Raven. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dave von Raven (The Kik) over zijn vader: "Hij bracht me waar ik nu ben" Bekijk deze video » Beau: wat maakt Pinkpop zo bijzonder? (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Dave von Raven laat zijn opa tot leven komen met muziek

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Vooravond
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Dave von Raven laat zijn opa tot leven komen met muziek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen