Zaterdag in Holland's Got Talent: jury ligt in een deuk om droge Geert-Jan

Zaterdag in Holland's Got Talent: jury ligt in een deuk om droge Geert-Jan

Komende zaterdag (19 september) is er weer een nieuwe aflevering van Holland's Got Talent te zien op RTL 4, en deze week zien we onder meer Geert-Jan. Tijdens zijn opkomst ligt de jury al in een deuk om de kurkdroge humor van de NS-medewerker.

Zaterdag in <em>Holland's Got Talent</em>: jury ligt in een deuk om droge Geert-Jan Komende zaterdag (19 september) is er weer een nieuwe aflevering van Holland's Got Talent te zien op RTL 4, en deze week zien we onder meer Geert-Jan. Tijdens zijn opkomst ligt de jury al in een deuk om de kurkdroge humor van de NS-medewerker. GroenvoorzieningGeert-Jan stelt zichzelf in een razend, maar monotoon tempo voor. Wanneer Paul de Leeuw nogmaals vraagt of hij bij de NS werkt, antwoordt Geert-Jan snel: "Nee, bij de groenvoorziening in Badhoevedorp, nou goed?" Hij blijft de juryleden bestoken met droge grappen, en die weten niet of hij al begonnen is of niet. Bekijk het fragment uit Holland's Got Talent hierboven. Holland's Got Talent is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Holland's Got Talent: Bijzondere dans van papieren poppetje (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent: Golden buzzer voor talentvol duo Adeft Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag in Holland's Got Talent: jury ligt in een deuk om droge Geert-Jan

Groenvoorziening
Geert-Jan stelt zichzelf in een razend, maar monotoon tempo voor. Wanneer Paul de Leeuw nogmaals vraagt of hij bij de NS werkt, antwoordt Geert-Jan snel: "Nee, bij de groenvoorziening in Badhoevedorp, nou goed?" Hij blijft de juryleden bestoken met droge grappen, en die weten niet of hij al begonnen is of niet.

Bekijk het fragment uit Holland's Got Talent hierboven.

Holland's Got Talent is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Holland's Got Talent: jury ligt in een deuk om droge Geert-Jan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen