Hoge bouwkraan valt in tuin, 4-jarig ventje ontsnapt aan de dood (video)

Hoge bouwkraan valt in tuin, 4-jarig ventje ontsnapt aan de dood (video)

Een hoge bouwkraan is vanmiddag in het Limburgse Heel omgevallen. De kraan is op een steiger, een nieuwbouwproject en een schuur terecht gekomen. Een jongetje van 4 jaar oud was in de tuin aan het spelen, toen de kraan op een halve meter afstand van hem viel. Het ventje is inmiddels van de schrik bekomen. De tuin van de buren is volledig verwoesd.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

<em>Hoge bouwkraan</em> valt in tuin, 4-jarig ventje ontsnapt aan de dood (video) Een hoge bouwkraan is vanmiddag in het Limburgse Heel omgevallen. De kraan is op een steiger, een nieuwbouwproject en een schuur terecht gekomen. Een jongetje van 4 jaar oud was in de tuin aan het spelen, toen de kraan op een halve meter afstand van hem viel. Het ventje is inmiddels van de schrik bekomen. De tuin van de buren is volledig verwoesd. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Bekijk ook Video: Nederlands water raakt op, waterbedrijven waarschuwen Bekijk deze video »
Nieuws :
Hoge bouwkraan valt in tuin, 4-jarig ventje ontsnapt aan de dood (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoge bouwkraan valt in tuin, 4-jarig ventje ontsnapt aan de dood (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen