Dappere onthulling van Megan in Drag Race Holland: "Ik schaam me daarvoor" (video)

Dappere onthulling van Megan in Drag Race Holland: "Ik schaam me daarvoor" (video)

Drag Queen Megan doet een ontzettend dappere onthulling tijdens Drag Race Holland. "Wat mensen niet weten van mij is dat ik 80% doof ben aan een oor, en aan het andere oor ook niet veel meer heb. Ik draag een gehoorapparaat maar ik schaam me daarvoor." Ze heeft moeite tijdens optredens, omdat ze veel niet kan horen. Ze staat huilend op het podium naast twee andere queens, die niet zo goed weten wat ze moeten zeggen.

Bekijk de video van Videoland hieronder.

Dappere onthulling van Megan in <em>Drag Race Holland</em>: &quot;Ik schaam me daarvoor&quot; (video) Drag Queen Megan doet een ontzettend dappere onthulling tijdens Drag Race Holland. "Wat mensen niet weten van mij is dat ik 80% doof ben aan een oor, en aan het andere oor ook niet veel meer heb. Ik draag een gehoorapparaat maar ik schaam me daarvoor." Ze heeft moeite tijdens optredens, omdat ze veel niet kan horen. Ze staat huilend op het podium naast twee andere queens, die niet zo goed weten wat ze moeten zeggen. Bekijk de video van Videoland hieronder. Bekijk ook Drag Race Holland: hoogtepunten aflevering 1 (video) Bekijk deze video »

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dappere onthulling van Megan in Drag Race Holland: "Ik schaam me daarvoor" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen