Opsporing Verzocht: Geschoten door twee mannen op BMW-motoren in Sittard

Opsporing Verzocht: Geschoten door twee mannen op BMW-motoren in Sittard

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken.

Twee mannen op een motor hebben op zaterdagavond 12 september in Sittard een 38-jarige man beschoten. Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer nog in paniek achteruit is gereden toen hij werd beschoten. Hoewel deze snelle handeling mogelijk zijn leven heeft gered, bleef de man zwaargewond achter.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Geschoten door twee mannen op <em>BMW-motoren</em> in <em>Sittard</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken. Twee mannen op een motor hebben op zaterdagavond 12 september in Sittard een 38-jarige man beschoten. Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer nog in paniek achteruit is gereden toen hij werd beschoten. Hoewel deze snelle handeling mogelijk zijn leven heeft gered, bleef de man zwaargewond achter. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Geschoten door twee mannen op BMW-motoren in Sittard

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Geschoten door twee mannen op BMW-motoren in Sittard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier