Tim Douwsma niet meer achter #ikdoenietmeermee: "Misschien ongelukkig gevallen" (Op1)

Tim Douwsma niet meer achter #ikdoenietmeermee: "Misschien ongelukkig gevallen" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 22 september terugkijken.

Tim Douwsma was één van de bekende Nederlanders die zich uitsprak tegen het huidige coronabeleid via de hashtag #ikdoenietmeermee. Dinsdag geeft hij in Op1 tekst en uitleg.

"Ik heb mij uitgesproken als bezorgde vader, bezorgde burger die vraagtekens heeft over het beleid. Artsen en wetenschappers die het andere verhaal vertellen, komen niet op tv."

<em>Tim Douwsma</em> niet meer achter #ikdoenietmeermee: &quot;Misschien ongelukkig gevallen&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 22 september terugkijken. Tim Douwsma was één van de bekende Nederlanders die zich uitsprak tegen het huidige coronabeleid via de hashtag #ikdoenietmeermee. Dinsdag geeft hij in Op1 tekst en uitleg. "Ik heb mij uitgesproken als bezorgde vader, bezorgde burger die vraagtekens heeft over het beleid. Artsen en wetenschappers die het andere verhaal vertellen, komen niet op tv." "Ongelukkig uitgevallen"Hij denkt wel dat de hashtag niet het slimste was: "Misschien is de hashtag wel wat ongelukkig uitgevallen." Hij staat er dan ook niet meer achter: "Wij hebben ongelofelijk veel impact gecreëerd. Ik ben een doorgeefluik, er zijn heel veel vragen. Ik vind het belangrijk dat we wel kritisch blijven." Bekijk ook Tim Douwsma geeft toe: #ikdoenietmeermee te controversieel (video) Bekijk deze video » Britt Dekker over actie #ikdoenietmeermee: "Dit is echt niet oké, gewoon" Bekijk deze video » Willem EngelDouwsma zou ook in een appgroep zitten met VirusWaarheid-leider Willem Engel. Dit nuanceert hij in Op1: "Ik heb dit gedaan vanuit mijn eigen standpunt. Het zijn niet 'die gekkies van VirusWaanzin'." Bekijk het hele gesprek met hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Tim Douwsma niet meer achter #ikdoenietmeermee: "Misschien ongelukkig gevallen" (Op1)

"Ongelukkig uitgevallen"
Hij denkt wel dat de hashtag niet het slimste was: "Misschien is de hashtag wel wat ongelukkig uitgevallen." Hij staat er dan ook niet meer achter: "Wij hebben ongelofelijk veel impact gecreëerd. Ik ben een doorgeefluik, er zijn heel veel vragen. Ik vind het belangrijk dat we wel kritisch blijven."

Willem Engel
Douwsma zou ook in een appgroep zitten met VirusWaarheid-leider Willem Engel. Dit nuanceert hij in Op1: "Ik heb dit gedaan vanuit mijn eigen standpunt. Het zijn niet 'die gekkies van VirusWaanzin'."

Bekijk het hele gesprek met hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tim Douwsma niet meer achter #ikdoenietmeermee: "Misschien ongelukkig gevallen" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen