Chloe Dygert maakt horrorcrash tijdens WK wielrennen: bekijk de beelden

Chloe Dygert maakt horrorcrash tijdens WK wielrennen: bekijk de beelden

De Amerikaanse Chloe Dygert lag gisteren (24 september) lange tijd op koers voor de winst in het WK wielrennen op de weg voor vrouwen, maar daar kwam abrupt een einde aan. In een bocht verloor ze de controle over haar fiets en maakte ze een horrorcrash.

<em>Chloe Dygert</em> maakt horrorcrash tijdens WK wielrennen: bekijk de beelden De Amerikaanse Chloe Dygert lag gisteren (24 september) lange tijd op koers voor de winst in het WK wielrennen op de weg voor vrouwen, maar daar kwam abrupt een einde aan. In een bocht verloor ze de controle over haar fiets en maakte ze een horrorcrash. Over de vangrailOp de beelden ziet het er buitengewoon angstaanjagend uit, want het is wel duidelijk dat de fiets van Dygert niet doet wat ze zelf wil. Vervolgens doemt er een vangrail op, waar Dygert met een noodgang overheen stuitert. Volgens de laatste berichten is ze wel bij bewustzijn, maar heeft ze een diepe kniewond. De winst ging uiteindelijk naar de Nederlandse Anna van der Breggen. Bekijk de beelden van de horrorcrash van Chloe Dygert hierboven. Bekijk ook IJzersterke Anna van der Breggen wint WK wielrennen op de weg (video) Bekijk deze video » Samenvatting WK wielrennen voor vrouwen, met winst Anna van der Breggen Bekijk deze video »
Wielrennen :
Chloe Dygert maakt horrorcrash tijdens WK wielrennen: bekijk de beelden

Over de vangrail
Op de beelden ziet het er buitengewoon angstaanjagend uit, want het is wel duidelijk dat de fiets van Dygert niet doet wat ze zelf wil. Vervolgens doemt er een vangrail op, waar Dygert met een noodgang overheen stuitert. Volgens de laatste berichten is ze wel bij bewustzijn, maar heeft ze een diepe kniewond. De winst ging uiteindelijk naar de Nederlandse Anna van der Breggen.

Bekijk de beelden van de horrorcrash van Chloe Dygert hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chloe Dygert maakt horrorcrash tijdens WK wielrennen: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen