Veronica Inside: "Danny Vera heeft een megacontract in het buitenland getekend"

Veronica Inside: "Danny Vera heeft een megacontract in het buitenland getekend"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 28 september terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen vertelt aan de VI-tafel dat Danny Vera een platencontract in het buitenland heeft getekend: "Danny is zelf te bescheiden om dit vertellen, dus doe ik het."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: &quot;Danny Vera heeft een <em>megacontract</em> in het buitenland getekend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 28 september terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen vertelt aan de VI-tafel dat Danny Vera een platencontract in het buitenland heeft getekend: "Danny is zelf te bescheiden om dit vertellen, dus doe ik het." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook René van der Gijp in VI: "Als je naar de hoeren gaat, wil je ook neuken" Bekijk deze video » Johan wordt moe van Commissie Mijnals: "Waar bemoeien ze zich mee?" (VI) Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? Wie moet de assistent van Frank de Boer worden? Bekijk deze video »
Amusement :
Veronica Inside: "Danny Vera heeft een megacontract in het buitenland getekend"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: "Danny Vera heeft een megacontract in het buitenland getekend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen