Steenrijk, Straatarm: 536 euro voor wat kleding leidt tot grote schrik (video)

Steenrijk, Straatarm: 536 euro voor wat kleding leidt tot grote schrik (video)

Shoppen en veel geld uitgeven is niet iets waar iedereen even makkelijk aan kan wennen. 536 euro voor wat kleding is dan ook een flink bedrag: "Ik ben in staat om terug te lopen naar de winkel om het terug te brengen. Ik vind het echt een beetje teveel, dat is voor ons vijf weken weekgeld." Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder.

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: 536 euro voor wat kleding leidt tot grote schrik (video) Shoppen en veel geld uitgeven is niet iets waar iedereen even makkelijk aan kan wennen. 536 euro voor wat kleding is dan ook een flink bedrag: "Ik ben in staat om terug te lopen naar de winkel om het terug te brengen. Ik vind het echt een beetje teveel, dat is voor ons vijf weken weekgeld." Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Woensdag in Steenrijk Straatarm: Miranda in tranen omdat ze naar Alicante mag (video) Bekijk deze video »

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: 536 euro voor wat kleding leidt tot grote schrik (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen