Beste Zangers: Tabitha zingt My Land Is Jou Land

Beste Zangers: Tabitha zingt My Land Is Jou Land

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

In Beste Zangers zingt Tabitha het nummer My Land Is Jou Land in het Zuid-Afrikaans voor Stef Bos. Een pittig nummer waarover ze zelf zegt: "Eén persoon kan de boodschap van dit nummer niet dragen, dat moet een heel volk doen. Dat maakt het zo ontiegelijk spannend en zwaar om te zingen."

Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Tabitha zingt <em>My Land Is Jou Land</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. In Beste Zangers zingt Tabitha het nummer My Land Is Jou Land in het Zuid-Afrikaans voor Stef Bos. Een pittig nummer waarover ze zelf zegt: "Eén persoon kan de boodschap van dit nummer niet dragen, dat moet een heel volk doen. Dat maakt het zo ontiegelijk spannend en zwaar om te zingen." Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Tabitha zingt 'Hemingway' van BLØF (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Tabitha zingt 'Verloren' (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Tabitha zingt 'Ik hou van mij' (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Beste Zangers: Tabitha zingt My Land Is Jou Land

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers: Tabitha zingt My Land Is Jou Land of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen