Kijk donderdag LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2020

Kijk donderdag LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2020

Kijk hierboven op donderdag 9 oktober vanaf 20.30 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala.

Vandaag is het zover: het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats in het Koninklijk Carré in Amsterdam. Zoals altijd maken er drie programma's kans op de felbegeerde Gouden Televizier-Ring: Beste Zangers, Nick, Simon & Kees: Homeward Bound en Over Mijn Lijk. Wie zal er winnen?

Favoriet
Beste Zangers is nog steeds de grote favoriet, maar de laatste jaren heeft het Gala ons wel vaker verrast. De winst van Voetbal International (2011) en Beau: Five Days Inside (2018) zijn daar goede voorbeelden van. Naast de Televizier-Ring worden er ook een aantal Televizier-Sterren uitgereikt, bijvoorbeeld voor de beste presentator en presentatrice.

De genomineerden
Je kunt terecht op Gids.tv over alle genomineerden op het Gouden Televizier-Ring Gala. De prijzen zullen vanavond vanaf 21.10 uur een voor een worden uitgereikt, maar vanaf 20.30 uur is de Rode Lopershow al live te zien. Britt Dekker en Maik de Boer doet verslag vanaf de rode loper.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 8 oktober vanaf 20.55 uur live te zien op NPO 1. Je kunt daarna de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Kijk donderdag LIVE naar het <em>Gouden Televizier-Ring Gala 2020</em> Kijk hierboven op donderdag 9 oktober vanaf 20.30 uur LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala. Vandaag is het zover: het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats in het Koninklijk Carré in Amsterdam. Zoals altijd maken er drie programma's kans op de felbegeerde Gouden Televizier-Ring: Beste Zangers, Nick, Simon & Kees: Homeward Bound en Over Mijn Lijk. Wie zal er winnen? FavorietBeste Zangers is nog steeds de grote favoriet, maar de laatste jaren heeft het Gala ons wel vaker verrast. De winst van Voetbal International (2011) en Beau: Five Days Inside (2018) zijn daar goede voorbeelden van. Naast de Televizier-Ring worden er ook een aantal Televizier-Sterren uitgereikt, bijvoorbeeld voor de beste presentator en presentatrice. Strijd om Televizier-Ring: rivaliteit in Volendam?! (video) Bekijk deze video » De genomineerdenJe kunt terecht op Gids.tv over alle genomineerden op het Gouden Televizier-Ring Gala. De prijzen zullen vanavond vanaf 21.10 uur een voor een worden uitgereikt, maar vanaf 20.30 uur is de Rode Lopershow al live te zien. Britt Dekker en Maik de Boer doet verslag vanaf de rode loper. Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 8 oktober vanaf 20.55 uur live te zien op NPO 1. Je kunt daarna de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tim Hofman emotioneel na nominatie Televizier-Ring: "Heb families beloofd dat ik win" Bekijk deze video » Martien Meiland bekent: 'Gouden Televizier-Ring per ongeluk in wasmachine' Bekijk deze video »
Live :
Kijk donderdag LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2020

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk donderdag LIVE naar het Gouden Televizier-Ring Gala 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen