Gordon in De Heling: "De zon zal weer gaan schijnen" (video)

Gordon in De Heling: "De zon zal weer gaan schijnen" (video)

Onlangs stelde Gordon de lancering van zijn nieuwe single De Heling enige tijd uit, vanwege de zware mishandeling in zijn appartement waar hij mee te maken kreeg. Gelukkig voor zijn fans komt van uitstel geen afstel want de zanger heeft laten weten het nummer nu op 12 november uit te gaan brengen. Hij deelt zelfs al beelden van het aanstekelijke muziekstuk.

'Je komt overal doorheen'
"Maar de zon zal weer gaan schijnen", zingt Gordon, die ondanks alle ellende toch weer positief vooruit kijkt. "Ik dacht hier kom je nooit meer overheen maar dat is niet waar. Je komt overal overheen, dat vergt kracht en levensenergie en die heb ik gelukkig!", schrijft hij op Instagram. De eerste beelden van De Heling vind je hieronder.

Gordon in <em>De Heling</em>: &quot;De zon zal weer gaan schijnen&quot; (video) Onlangs stelde Gordon de lancering van zijn nieuwe single De Heling enige tijd uit, vanwege de zware mishandeling in zijn appartement waar hij mee te maken kreeg. Gelukkig voor zijn fans komt van uitstel geen afstel want de zanger heeft laten weten het nummer nu op 12 november uit te gaan brengen. Hij deelt zelfs al beelden van het aanstekelijke muziekstuk. 'Je komt overal doorheen'"Maar de zon zal weer gaan schijnen", zingt Gordon, die ondanks alle ellende toch weer positief vooruit kijkt. "Ik dacht hier kom je nooit meer overheen maar dat is niet waar. Je komt overal overheen, dat vergt kracht en levensenergie en die heb ik gelukkig!", schrijft hij op Instagram. De eerste beelden van De Heling vind je hieronder. Bekijk ook Gordon over draagmoeder: "Ik denk dat het nu zou kunnen, zou leuke papa zijn" (video) Bekijk deze video »
Show :
Gordon in De Heling: "De zon zal weer gaan schijnen" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gordon in De Heling: "De zon zal weer gaan schijnen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen