Herdenking voor onthoofde Franse leraar Samuel Paty: bekijk aangrijpende beelden

Herdenking voor onthoofde Franse leraar Samuel Paty: bekijk aangrijpende beelden

Woensdag werd er in Frankrijk een nationale herdenking gehouden voor Samuel Paty. Deze Franse leraar is vorige week door een extremistische moslim doodgestoken en onthoofd.

President Macron spreekt mensen toe
Er werd een herdenking gehouden op het binnenplein van de Sorbonne Université. De Franse president Emmanuel Macron was hierbij aanwezig en hij sprak de aanwezige mensen toe.

Bekijk in de video van het AD hieronder indrukwekkende beelden van de herdenking voor Samuel Paty.

Herdenking voor <em>onthoofde Franse leraar</em> Samuel Paty: bekijk aangrijpende beelden Woensdag werd er in Frankrijk een nationale herdenking gehouden voor Samuel Paty. Deze Franse leraar is vorige week door een extremistische moslim doodgestoken en onthoofd. President Macron spreekt mensen toeEr werd een herdenking gehouden op het binnenplein van de Sorbonne Université. De Franse president Emmanuel Macron was hierbij aanwezig en hij sprak de aanwezige mensen toe. Bekijk in de video van het AD hieronder indrukwekkende beelden van de herdenking voor Samuel Paty. Leraren en leerlingen herdenken onthoofde leraar: "Het is verschrikkelijk" (video) Bekijk deze video » Frans parlement houdt minuut stilte voor leraar Samuel Paty (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Herdenking voor onthoofde Franse leraar Samuel Paty: bekijk aangrijpende beeldenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Herdenking voor onthoofde Franse leraar Samuel Paty: bekijk aangrijpende beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen