Inval bij sekte: 'Hier is niemand gevangen gehouden' (video)

Inval bij sekte: 'Hier is niemand gevangen gehouden' (video)

Woensdag deed de politie een inval in een klooster dichtbij het Duitse Koch. Hart van Nederland sprak met de eigenaar.

Evenementenbureau
Camiel Engelen ontkent dat een 25-jarige vrouw hier tegen haar zin in werd vastgehouden. Op het terrein bevindt zich volgens eigenaar Camiel Engelen een evenementenbureau. De vrouw zou op het terrein wonen en werken.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Inval</em> bij sekte: 'Hier is niemand gevangen gehouden' (video) Woensdag deed de politie een inval in een klooster dichtbij het Duitse Koch. Hart van Nederland sprak met de eigenaar. EvenementenbureauCamiel Engelen ontkent dat een 25-jarige vrouw hier tegen haar zin in werd vastgehouden. Op het terrein bevindt zich volgens eigenaar Camiel Engelen een evenementenbureau. De vrouw zou op het terrein wonen en werken. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook ZIen: F-side bedreigt burgemeester Femke Halsema om wedstrijd Ajax-Liverpool Bekijk deze video » Ondernemers Joyce en Barry toveren kroeg om tot kerstwinkel (video) Bekijk deze video » Auto's in vlammen op in Nijmegen, bekijk de beelden en reacties Bekijk deze video »
Nieuws :
Inval bij sekte: 'Hier is niemand gevangen gehouden' (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Inval bij sekte: 'Hier is niemand gevangen gehouden' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen