Jeroen verklapt molgeheimen: "Ik heb mezelf versproken in deze aflevering!" (video)

Jeroen verklapt molgeheimen: "Ik heb mezelf versproken in deze aflevering!" (video)

Na maanden speuren is het hoge woord eruit: Jeroen Kijk in de Vegte is de Mol van het jubileumseizoen van Wie is de Mol. Hij vertelt hoe hij manieren heeft bedacht om de kijkers te misleiden, maar ook hoe hij zich versproken heeft in het spel. Nikkie de Jager wist vanaf het begin al dat hij de Mol was en hier reageert Jeroen ook op in het interview.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Jeroen verklapt <em>molgeheimen</em>: &quot;Ik heb mezelf versproken in deze aflevering!&quot; (video) Na maanden speuren is het hoge woord eruit: Jeroen Kijk in de Vegte is de Mol van het jubileumseizoen van Wie is de Mol. Hij vertelt hoe hij manieren heeft bedacht om de kijkers te misleiden, maar ook hoe hij zich versproken heeft in het spel. Nikkie de Jager wist vanaf het begin al dat hij de Mol was en hier reageert Jeroen ook op in het interview. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Mol Jeroen Kijk in de Vegte onthult zijn tactiek: "Ik wilde echt stunts uithalen" Bekijk deze video »
TV :
Jeroen verklapt molgeheimen: "Ik heb mezelf versproken in deze aflevering!" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeroen verklapt molgeheimen: "Ik heb mezelf versproken in deze aflevering!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen