Zware aardbeving Turkije en Griekenland (Egeïsche zee): bekijk heftige beelden

Zware aardbeving Turkije en Griekenland (Egeïsche zee): bekijk heftige beelden

Bekijk hier beelden van (voor en na) de tsunami in Turkije.

In de Egeïsche zee heeft vrijdagmiddag een zware aardbeving plaatsgevonden. Deze heeft veel schade aangericht, over slachtoffers is nog niets bekend.

Gebouwen ingestort door aardbeving
Griekenland en Turkije hebben veel last van de aardbeving, zo zijn wegen zwaar beschadigd en gebouwen ingestort. Het epicentrum van de aardbeving ligt ten noorden van het Griekse eiland Samos.

Bekijk in de video’s hieronder heftige beelden van de aardbeving in Griekenland en Turkije.

<em>Zware aardbeving</em> Turkije en Griekenland (Egeïsche zee): bekijk heftige beelden Bekijk hier beelden van (voor en na) de tsunami in Turkije. In de Egeïsche zee heeft vrijdagmiddag een zware aardbeving plaatsgevonden. Deze heeft veel schade aangericht, over slachtoffers is nog niets bekend. Gebouwen ingestort door aardbevingGriekenland en Turkije hebben veel last van de aardbeving, zo zijn wegen zwaar beschadigd en gebouwen ingestort. Het epicentrum van de aardbeving ligt ten noorden van het Griekse eiland Samos. Bekijk in de video’s hieronder heftige beelden van de aardbeving in Griekenland en Turkije. Zien: Parlement IJsland opgeschrikt door aardbeving Bekijk deze video » Gebouwen storten in na aardbeving in Izmir (Turkije): bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zware aardbeving Turkije en Griekenland (Egeïsche zee): bekijk heftige beeldenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zware aardbeving Turkije en Griekenland (Egeïsche zee): bekijk heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen