Barbara Barend bekritiseert Veronica Inside: "Niet altijd mijn stijl" (video)

Barbara Barend bekritiseert Veronica Inside: "Niet altijd mijn stijl" (video)

Het tv-programma Veronica Inside heeft in zijn lange bestaan (voorheen als Voetbal International en Voetbal Inside) al een groot aantal relletjes meegemaakt. Ook voormalig presentatrice Barbara Barend is hier niet over te spreken tijdens een gesprek met Wilfred Genee: "Niet altijd mijn stijl."

Barbara Barend bekritiseert <em>Veronica Inside</em>: &quot;Niet altijd mijn stijl&quot; (video) Het tv-programma Veronica Inside heeft in zijn lange bestaan (voorheen als Voetbal International en Voetbal Inside) al een groot aantal relletjes meegemaakt. Ook voormalig presentatrice Barbara Barend is hier niet over te spreken tijdens een gesprek met Wilfred Genee: "Niet altijd mijn stijl." SfeerVolgens Barend is dat wellicht een politiek correct antwoord, maar de gesprekken aan tafel stuiten haar soms wel tegen de borst. De uitgesproken karakters van Johan Derksen en René van der Gijp veroorzaken dan ook regelmatig ophef. Barend heeft ook lof voor het programma: "Ik vind het vooral vermakelijk. Ik vind het knap dat jullie altijd sfeer aan tafel hebben." Bekijk het gesprek met Barbara Barend hierboven. Bekijk ook Johan Derksen ruziet met Chris Woerts over ADO: "Het is een kutselectie!" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen oppert Pasveer voor Oranje; René gaat stuk! (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sfeer
Volgens Barend is dat wellicht een politiek correct antwoord, maar de gesprekken aan tafel stuiten haar soms wel tegen de borst. De uitgesproken karakters van Johan Derksen en René van der Gijp veroorzaken dan ook regelmatig ophef. Barend heeft ook lof voor het programma: "Ik vind het vooral vermakelijk. Ik vind het knap dat jullie altijd sfeer aan tafel hebben."

Bekijk het gesprek met Barbara Barend hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV