Video: Michael Van Gerwen reageert op uitspraken Peter Wright

Video: Michael Van Gerwen reageert op uitspraken Peter Wright

Peter Wright liet deze week weten Michael van Gerwen niet als concurrent te zien tijdens het aankomende WK Darts. Dat vraagt om een reactie van de Brabantse darter: "Het is een beetje makkelijk van hem. Hij roept heel veel in zijn interviews alleen hij maakt het zelf nooit waar."

'Neem hem niet serieus'
Van Gerwen maakt zich dan ook niet echt druk om dergelijke opmerkingen aan zijn adres: "Ik weet hoe hij is, hij zegt altijd dat soort dingen. Uiteindelijk heeft hij al zoveel dingen gezegd. Wie neemt hem nog serieus?" Bekijk het fragment van RTL 7 Darts hieronder.

Video: <em>Michael Van Gerwen</em> reageert op uitspraken Peter Wright Peter Wright liet deze week weten Michael van Gerwen niet als concurrent te zien tijdens het aankomende WK Darts. Dat vraagt om een reactie van de Brabantse darter: "Het is een beetje makkelijk van hem. Hij roept heel veel in zijn interviews alleen hij maakt het zelf nooit waar." 'Neem hem niet serieus'Van Gerwen maakt zich dan ook niet echt druk om dergelijke opmerkingen aan zijn adres: "Ik weet hoe hij is, hij zegt altijd dat soort dingen. Uiteindelijk heeft hij al zoveel dingen gezegd. Wie neemt hem nog serieus?" Bekijk het fragment van RTL 7 Darts hieronder. Bekijk ook Darts: Van Gerwen en Van der Giessen hebben het goedgemaakt na onenigheid (video) Bekijk deze video » Michael van Gerwen na slechte periode: "Ze hebben de ballen niet om mij te pesten" (video) Bekijk deze video » Peter Wright: Michael van Gerwen heeft geen kans op wereldkampioenschap (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Michael Van Gerwen reageert op uitspraken Peter WrightCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Michael Van Gerwen reageert op uitspraken Peter Wright of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen