Beau gemist? Patricia Paay: ‘Dolly Parton gaat mijn Playboy-record niet breken’

Beau gemist? Patricia Paay: ‘Dolly Parton gaat mijn Playboy-record niet breken’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 20 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Dolly Parton heeft aangekondigd op haar 74e best wel in de Playboy te willen staan. Patricia Paay heeft nu nog het record in handen als oudste dame in de Playboy, maar zij gelooft niet dat Parton dit record gaat breken. “Ze is een hele preutse, gelovige vrouw, dat zou ze nooit doen.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Patricia Paay: ‘Dolly Parton gaat mijn Playboy-record niet breken’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 20 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Komt 75-jarige Dolly Parton weer in de Playboy? (video) Bekijk deze video » Dolly Parton heeft aangekondigd op haar 74e best wel in de Playboy te willen staan. Patricia Paay heeft nu nog het record in handen als oudste dame in de Playboy, maar zij gelooft niet dat Parton dit record gaat breken. “Ze is een hele preutse, gelovige vrouw, dat zou ze nooit doen.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Patricia Paay: ‘Dolly Parton gaat mijn Playboy-record niet breken’Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Patricia Paay: ‘Dolly Parton gaat mijn Playboy-record niet breken’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier