René van der Gijp lovend over Ryan Gravenberch: "Veel directer dan Frenkie de Jong"

René van der Gijp lovend over Ryan Gravenberch: "Veel directer dan Frenkie de Jong"

Ryan Gravenberch is pas achttien jaar, maar hij voetbalt dit jaar bij Ajax alsof hij er al jaren. Woensdag (25 november) legde hij opnieuw een uitstekende wedstrijd op de mat tegen Midtjylland, bekroond met een schitterend doelpunt. Na zijn interview met Hélène Hendriks is René van der Gijp lovend. Niet alleen omdat het "een leuke jongen" is, maar ook om zijn kwaliteiten: "Hij is veel directer dan Frenkie de Jong."

Bekijk het fragment over Ryan Gravenberch hieronder.

<em>René van der Gijp</em> lovend over Ryan Gravenberch: &quot;Veel directer dan Frenkie de Jong&quot; Ryan Gravenberch is pas achttien jaar, maar hij voetbalt dit jaar bij Ajax alsof hij er al jaren. Woensdag (25 november) legde hij opnieuw een uitstekende wedstrijd op de mat tegen Midtjylland, bekroond met een schitterend doelpunt. Na zijn interview met Hélène Hendriks is René van der Gijp lovend. Niet alleen omdat het "een leuke jongen" is, maar ook om zijn kwaliteiten: "Hij is veel directer dan Frenkie de Jong." Bekijk het fragment over Ryan Gravenberch hieronder. Bekijk ook Samenvatting Ajax - Midtjylland (Champions League) Bekijk deze video » Zien: minuut stilte voor Ajax - Midtjylland ter nagedachtenis aan Diego Maradona Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp lovend over Ryan Gravenberch: "Veel directer dan Frenkie de Jong"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp lovend over Ryan Gravenberch: "Veel directer dan Frenkie de Jong" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier